среда, 3. јун 2009.

ALONE: FOSSILIZED IN CONCRETE

ALONE je beogradski dark electronic one-man show iza koga stoji znameniti ex-stripadžija (MOMCI, etc.), grafički dizajner (često za KREATIVNI CENTAR) i ilustrator (NEKRONOMIKON!).

ta muzika mu dođe nešto kao pre-industrial elektronika koja je svoj minimalizam i low-profile uspela da i posle 5 albuma zadrži na nivou kulta ('ko zna, znaće, ko ne zna – neznaće!').

ipak, kult se širi, i imam zadovoljstvo da prenesem sledeću vest: etiketa TREUE UM TREUE TONTRÄGER iz nemačke upravo je objavila LP kompilaciju ALONE: FOSSILIZED IN CONCRETE 1995 – 2006!


ograničeni tiraž od 318 ručno numerisanih primeraka, na providnom vinilu, sa specijalnim strip insertom. u pitanju je kolekcija pesama sa dosadašnjih 5 alone albuma, koja ravnopravno predstavlja aloneov minimalistički low-fi wave opus iz devedesetih, kao i post-apokaliptičnu hi-tech elektroniku dvehiljaditih.
tmuran i hladan, kao i uvek.

detaljne informacije, spisak pesama, omot, zvučne klipove i mogućnost naručivanja ovog izdanja možete naći ovde:http://www.tutrur.com/tut012.html
do slušanja...


more info about alone:
discogs http://www.discogs.com/artist/Alone
official site http://users.net.yu/~phantom/alone.html
myspace http://www.myspace.com/alonehybrid
cold trinity 2 http://alone.coldtrinity.com/


1 коментар: