четвртак, 13. август 2015.

Lavkraftov ŠAPTAČ U TAMI je IZAŠAO


            Potpuno u skladu sa edicijom "Poetika strave", koja se trudi da u ovoj zemlji čemera bude drugačija po svemu (i po sadržaju, i po tretmanu teksta i opreme i sveukupnog dizajna...) jeste i najnoviji, potpuno nesrpski postupak naše štamparije (Sajnos, Novi Sad): uspeli su da knjigu završe pre roka, ranije nego što smo se nadali!


            Prvi primerci već su u mojim rukama, kao što to slike jasno pokazuju.

            ŠAPTAČ je došao u sebi prikladno društvo, a uskoro će ovaj monolit crnila družbenike potražiti i u vašem okrilju, kraj vaših uzglavalja i kućnih NEKRONOMIKONA...

            Ako su vam promakli detalji o sadržaju ove knjige kao i o pretplati na nju i njoj srodna Orfelinova hororična i ghoulish izdanja (najpovoljniji uslovi traju do 20. avgusta!), pogledajte više o tome OVDE.



            Knjiga je već pristigla i u sve veće i bolje opremljene knjižare u zemlji (Delfi, Vulkan itd), pa ako vam je draže da svoj novac ostavljate gigantima, kiklopima, lagunama i mamutima, možete to slobodno učiniti tamo.

            Ako ne, knjigu i dalje možete naručiti od Orfelina: izdavač je trenutno na putu, pa samo budite strpljivi, svi koji uplate na vreme, knjige će dobiti posle 20. avgusta, kao što je inicijalno i bilo najavljeno.



            A ako vam je posebna draž da ovu ultimativnu lavkraftovu knjigu na srpskom dobijete direktno od priređivača, s posvetom, i to ODMAH, može i to: trenutno pri sebi imam samo 6 primeraka, pa budite brzi, i pišite na dogstar666 at yahoo dot com.
            Puna knjižarska cena je 990 din.
            Knjiga kod mene košta 900 din + 50 za ptt.

            Cena za inostranstvo je 10 E + ptt.